Mijn werk als vrijwilliger 

Naast dat ik elke vrijdag voor Chimpansees zorg bij Stichting AAP in Almere, reis ik sinds 2015 een paar keer per jaar naar een Rescue Center in het buitenland om daar als vrijwillig dierverzorger een paar weken de handen uit de mouwen te steken.

  • Zo ben ik in april 2015 in het Tasikoki Wildlife Rescue Center geweest. Dat ligt in Noord Sulawesi in Indonesia. 
  • In oktober 2015 ben ik gereisd naar het Bali Wildlife Rescue Center ook in Indonesia. 
  • In Februari 2016 ben ik in Cambodia geweest. Dan heb ik niet ver van de hoofdstad Phnom Penh beren mogen verzorgen in een Rescue Center van de organisatie Free The Bears. 

Omdat ik met eigen ogen heb kunnen zien hoe deze opvangcentra werken durf ik ook met een gerust hart fondsen voor ze te werven. Ik hou ook frequent contact met de centra waar ik geweest ben zodat ik ook weet hoe het met de dieren gaat en voor welke specifieke doelen er fondsen nodig zijn

Van elke reis doe ik op mijn Blogs en Facebook en andere Social Media verslag. En schrijf ik een eBook-je dat je hier gratis kunt downloaden. 

Geïnteresseerd?

Meld je dan hier aan voor Nieuwsbrief of neem contact met me op als je meer zou willen weten. 

Neem contact op

Onze gegevens

West Ringdijk 52
2841LW Moordrecht
T 0182 602334
E info@rowenagoesape.nl
KvK 63009986
IBAN NL16 TRIO 0390 4173 78

Ik weet zeker dat we ook met kleine beetjes wilde dieren kunnen helpen die met uitsterven worden bedreigd. Daarom wijd ik veel van mijn vrije tijd aan het verzorgen van geredde dieren en werf ik fondsen voor organisaties die daar voor fantastisch werk verrichten. Wil je ook een beetje helpen? Wordt dan HIER DONATEUR voor maar € 10 per jaar. En je kunt met iDeal betalen, wel zo makkelijk.
Rechtstreeks overmaken op de rekening van Stichting Rowena Goes Ape mag natuurlijk ook op IBAN: NL16 TRIO 0390 4173 78. Dank voor je support!

Volg ons