Bali Wildlife Rescue Center (Indonesië)

Kleinste Center in Indonesië

Vooraf heb ik daar niet ik bij stilgestaan, maar ik heb dit jaar (2015) bij misschien wel in een van de grootste en absoluut in het kleinste wildlife rescue center van Indonesië gewerkt. Tasikoki Wildlife Rescue Center in Sulawesi, 55 hectare groot met honderden dieren en het Bali Wildlife Rescue Center, slechts 1/3 van een hectare groot met ongeveer 40 dieren in de opvang.

Je begrijpt vast wel dat ik meteen wat voordelen zag van een klein rescue center: geen kilometers lopen per dag, minder voer klaarmaken, minder hokken schoonmaken. Ik kon zelfs een uur laten opstaan! Ik had in Bali echter nooit zo goed werk kunnen verrichten zonder alle kennis die ik heb opgedaan in Tasikoki (Sulawesi) en bij Stichting AAP, waar ik elke vrijdag in Nederland werk.

Het rescue center op Bali vraagt ook alleen om hulp van ervaren vrijwillig dierverzorgers en dat snap ik nu. Er is te weinig tijd en mankracht om iemand die geen kennis van zaken heeft op te leiden.

eBook

Over mijn reis en het werken bij het Bali Wildlife Rescue Center heb ik een eBook geschreven. Dit kun je gratis bestellen door het contactformulier in te vullen en aan te geven welk eBook je zou willen ontvangen. Die stuur ik je dan per email.


Terug naar overzicht
Geïnteresseerd?

Meld je dan hier aan voor Nieuwsbrief of neem contact met me op als je meer zou willen weten. 

Neem contact op

Onze gegevens

West Ringdijk 52
2841LW Moordrecht
T 0182 602334
E info@rowenagoesape.nl
KvK 63009986
IBAN NL16 TRIO 0390 4173 78

Ik weet zeker dat we ook met kleine beetjes wilde dieren kunnen helpen die met uitsterven worden bedreigd. Daarom wijd ik veel van mijn vrije tijd aan het verzorgen van geredde dieren en werf ik fondsen voor organisaties die daar voor fantastisch werk verrichten. Wil je ook een beetje helpen? Wordt dan HIER DONATEUR voor maar € 10 per jaar. En je kunt met iDeal betalen, wel zo makkelijk.
Rechtstreeks overmaken op de rekening van Stichting Rowena Goes Ape mag natuurlijk ook op IBAN: NL16 TRIO 0390 4173 78. Dank voor je support!

Volg ons