Tasikoki Wildlife Rescue Center (Indonesië)

Tasikoki Wildlife

Het Tasikoki Wildlife Rescue Center ligt in Noord Sulawesi. Noord Sulawesi is DE hotspot voor het smokkelen van wilde dieren vanuit heel Indonesië. Hiervandaan gaan de dieren via de Filippijnen de hele wereld over. Tasikoki vangt dan ook voornamelijk wilde dieren op die gered zijn uit handen van smokkelaars. Om ze uiteindelijk weer uit te zetten in hun natuurlijke leefomgeving. Toch is dit vaak erg lastig. Er zijn ontelbaar veel soorten dieren in Tasikoki. Orang Oetans, verschillende soorten Makaken, Sunbears, ontelbaar veel vogels, reptielen, herten, Babirusa (soort zwijn) krokodillen en zeeschildpadden. Het overgrote deel van deze dieren wordt met uitsterven bedreigd. Het rescue center is opgezet door Willie Smits en wordt nu geleid door Simon Purser en Angela D’Alessio. 

eBook 

Over mijn reis en het werken bij Tasikoki heb ik een eBook geschreven. Dit kun je gratis bestellen door het contactformulier in te vullen en aan te geven welk eBook je zou willen ontvangen. Die stuur ik je dan per email.


Terug naar overzicht
Geïnteresseerd?

Meld je dan hier aan voor Nieuwsbrief of neem contact met me op als je meer zou willen weten. 

Neem contact op

Onze gegevens

West Ringdijk 52
2841LW Moordrecht
T 0182 602334
E info@rowenagoesape.nl
KvK 63009986
IBAN NL16 TRIO 0390 4173 78

Ik weet zeker dat we ook met kleine beetjes wilde dieren kunnen helpen die met uitsterven worden bedreigd. Daarom wijd ik veel van mijn vrije tijd aan het verzorgen van geredde dieren en werf ik fondsen voor organisaties die daar voor fantastisch werk verrichten. Wil je ook een beetje helpen? Wordt dan HIER DONATEUR voor maar € 10 per jaar. En je kunt met iDeal betalen, wel zo makkelijk.
Rechtstreeks overmaken op de rekening van Stichting Rowena Goes Ape mag natuurlijk ook op IBAN: NL16 TRIO 0390 4173 78. Dank voor je support!

Volg ons