Over Rowena Goes ApeWildlife Rescue

Met uitsterven bedreigde dieren helpen en verzorgen en voor dat doel fondsen werven is mijn passie. Naast mijn gewone werk verzorg ik elke vrijdag als vrijwillig dierverzorger getraumatiseerde en geinfecteerde (HIV) Chimpansees bij Stichting AAP in Almere. Niet alleen wil ik zelf de handen uit de mouwen steken, ik werf ook fondsen voor de Rescue Centers waar ik zelf heb gewerkt ook voor die in het buitenland. Zo verzorgde ik in april 2015 als vrijwilliger Orang Oetans, Makaken en Zonberen in Tasikoki Wildlife Rescue Center (Sulawesi, Indonesie). In september 2015 heb ik in het Bali Wildlife Rescue Center (Bali, Indonesie) gewerkt met Gibbons, Leaf Monkeys en Krokodillen. En in het voorjaar van 2016 verzorgde ik geredde honingberen (sunbears) en Aziatische zwarte beren (Moonbears) in het opvangcentrum van Free The Bears in Cambodja. Deze beren zijn voornamelijk gered uit de illegale handel van wilde dieren en de berengal industrie. Over die berengal industrie kun je meer lezen in  deze blog die ik er over schreef. 

Wil je meer weten over mijn activiteiten als vrijwillig dierverzorger in binnen- en buitenland? Klik dan eens  hier of download een van mijn gratis eBooks die ik er over schreef.  

Voor een Iets Betere Wereld!

Doelstellingen Rowena Goes Ape

Stichting 'Rowena Goes Ape' helpt en ondersteunt initiatieven en organisaties die zich inzetten om met uitsterven bedreigde dieren te redden, op te vangen, te resocialiseren en waar dat kan weer terug in het wild uit zetten.

Bestedingen Rowena Goes Ape

Ondersteuning van Wildlife Rescue Centers door

  • werven van fondsen 
  • betalen van zogenoemde 'volunteer fees' en onbezoldigd werk 
  • voeren van campagnes 
  • genereren van meer bewustzijn voor de problemen rond 'Wildlife Extinction' o.a. via Social Media
  • presentaties op scholen
  • geven van workshops en presentaties

Voor een iets betere wereld

Dank voor je aandacht en ik zou het geweldig vinden als je af en toe reageert op een blog of me tips geeft voor onderwerpen of activiteiten .... voor een iets betere wereld.

Onze gegevens

West Ringdijk 52
2841LW Moordrecht
T 0182 602334
E info@rowenagoesape.nl
KvK 63009986
IBAN NL16 TRIO 0390 4173 78

Ik weet zeker dat we ook met kleine beetjes wilde dieren kunnen helpen die met uitsterven worden bedreigd. Daarom wijd ik veel van mijn vrije tijd aan het verzorgen van geredde dieren en werf ik fondsen voor organisaties die daar voor fantastisch werk verrichten. Wil je ook een beetje helpen? Wordt dan HIER DONATEUR voor maar € 10 per jaar. En je kunt met iDeal betalen, wel zo makkelijk.
Rechtstreeks overmaken op de rekening van Stichting Rowena Goes Ape mag natuurlijk ook op IBAN: NL16 TRIO 0390 4173 78. Dank voor je support!

Volg ons